Main Page Sitemap

Sodexo korting pairi daiza


sodexo korting pairi daiza

dan de olifanten en reuzenpanda's van Pairi Daiza. Ook is het in 2013 uitgeroepen tot beste themapark in Belgi en in 2014 tot mooiste en beste dierentuin van dat jaar. Ze zijn zwart-wit, ze zijn groot en ze komen uit China. Kies toverland kaartjes korting een vertrekdatum 0 aanbieding, met titels als Beste Zoo van Belgi en Nederland, weet je dat een bezoek aan dit dierenpark niet zal teleurstellen!

Opnieuw vlogen de tickets de deur uit. Je had ze in allerlei kleuren en maten, inheems of exotisch, noem maar op! De lokroep van de vogels lokt je richting Pairi Daiza! De prachtige tuinen met flora van over de hele wereld verwelkomen je en je waant je even in India, China, Afrika, het Amazoninwoud of Asutrali.

Droom weg op korting bus 65 de oevers van Algoa Bay en bewonder de Zuid-Afrikaanse zeeberen en zwartvoetpinguins. Gaat u (binnenkort) ergens anders heen? In den beginne werd het park bewoond door niets dan vogels. Dan heb je vast een grote hulp aan dit lijstje met niet te missen diertjes! Wie niet genoeg krijgt van aaibare troetelbeertjes moet ook zeker eens een kijkje gaan nemen Down Under, waar enkele koala's in een boom liggen te slapen. De toekan met zijn beroemde felgekleurde snavel, de kaketoe met zijn kuif waar Jon Travolta in de jaren 80 jaloers op moet zijn geweest en de felroze flamingo die heel nonchalant op een been staat de poseren, allemaal zijn ze wonderen uit het dierenrijk die. Bereid je dus voor om het kleintje vol energie met mama te zien rollen! Dankzij jouw persoonlijk profiel kan je van verschillende kortingen en exclusieve aanbiedingen genieten. Ontdek én van de grootste vogelkooien ter wereld waarin tientallen soorten vogels om u heen fladderen. Pairi Daiza is grotendeels toegankelijk voor roelstoelgebruikers, restauratie en sanitaire faciliteiten zijn aangepast. De specialiteiten van het park, pairi Daiza biedt vele opties voor restauratie. Zeldzame en majestueuze dieren, pairi Daiza, uitgeroepen tot beste dierentuin van Belgi en Nederland, heeft zijn reputatie dubbel en dik verdiend.

Wandel door de rijstvelden, de Balinese tempels, de Chinese tuin, de Afrikaanse dorpen en ontdek vanaf dit seizoen ook Cambodja en Indi. Pairi Daiza, uitgeroepen tot beste dierentuin van Belgi en Nederland, heeft zijn reputatie dubbel en dik verdiend. Je kunt er onder andere giraffen, Aziatische olifanten, roofvogels, vogels, haaien en pinguns bewonderen. Pairi Daiza, brugelette Beleef de wereld in volle bloei wanneer. Dit prachtige dierenpark stond eerder bekend onder de naam Parc Paradisio en bevindt zich in Brugelette.


Sitemap