Main Page Sitemap

Korting ns studenten ov


korting ns studenten ov

korting niet. . Of je kunt gebruikmaken van reisproducten of abonnementen die je korting geven. Kinderen tot en met drie jaar kunnen gratis reizen met het OV en hebben geen. Dan kun je niet langer gratis met je Studentenreisproduct reizen.

Of naar het buitenland reizen? Als student reis je met je studentenreisproduct meestal gratis of met 40 korting. Zo vraag je een studentenreisproduct aan. Dan staat alles bij elkaar! Als je binnenkort 65 wordt, raden wij je aan om het product na je verjaardag aan te schaffen. Je hoeft hier niets voor te doen.

korting ns studenten ov

Superstudio design kortingscode, Myposter nl kortingscode,

Met het studenten reisproduct op je studenten OV-chipkaart kan je als student gratis reizen doordeweeks of in het weekend. Ook kan je als je 65 bent bij andere vervoerders met 34 korting reizen). Hierdoor wordt automatisch minder afgeschreven van je saldo bij het uitchecken. Een gratis OV-chipkaart bestaat helaas nagenoeg niet meer, wel is er de mogelijkheid om gratis te reizen met je OV-chipkaart. Bij Arriva geldt de leeftijdskorting wel voor de bus, maar niet voor de trein. Je kunt ook kiezen voor 50 spa zuiver amsterdam korting korting op een ander NS-jaarabonnement (m.u.v. Voor stads- en streekvervoer geldt een korting van. . Vraag je vervoerder naar de mogelijkheden. 65 gratis OV-chipkaart, ook als je 65 bent heb je geen recht op een gratis OV-chipkaart, maar kan je wel met 40 korting reizen bij de NS en heb je eveneens keuzedagen. Ze reizen dan bij de NS met 40 korting en bij overige OV-bedrijven met 34 korting op hun OV-chipkaart. Reizen op kortingsproduct, je kunt kortingsproducten kopen, zoals Altijd voordeel of Dal voordeel.

Wijnvoordeel kortingscode juli 2018, Greetz kortingscode maart 2018, Nuon 50 korting op stroom,


Sitemap