Main Page Sitemap

Mill wellnessboot korting


mill wellnessboot korting

is fantastisch gelegen aan het water. Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook Wellnessboot Mill korting! Hoogveldseweg, mill, nederland, openingstijden Wellnessboot Mill, maandag. Het diner relax arrangement. De Wellnessboot is 40 meter lang, telt 4 verdiepingen en beschikt over diverse exclusieve sauna- en wellnessfaciliteiten die jouw bezoek aan de Wellnessboot tot een bijzondere belevenis maken. Door bijvoorbeeld een bad te nemen in het kruidenbad. Er zijn ruim voldoende toiletten en fonteintjes. Jouw bezoek aan Wellnessboot Mill hoeft niet lang op zich te laten wachten. Die is lekker licht en groot, met luxe ligstoelen en comfortabele banken. Het is heerlijk om buiten op het terras af te koelen en te relaxen.

Mill wellnessboot korting
mill wellnessboot kortingmill wellnessboot korting

Als eerste is de wellnessboot een geweldige blikvanger door zijn uitstraling, vormgeving en de ligging op het water. Als je aan boord stapt van deze bijzondere jacht kun je heerlijk genieten van luxe, wellness en ontspanning. Wellnessboot, de, wellnessboot in, mill is een unieke locatie.

Want Wellnessboot kom je even helemaal tot rust. Daaruit blijkt de populariteit van dit onderdeel! Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und au├čerhalb von Facebook. De vele sauna- en wellnessfaciliteiten in en rond dit bijzondere jacht zorgen voor een onvergetelijke wellnesservaring. Maar niet alleen massages zijn onderdeel van het beautygedeelte van de wellnessboot, ook gezichts-, lichaams- en hand- voetbehandelingen behoren tot het uitgebreide aanbod. Digicel, Voila, irland 51210, vodafone, O2, indien 53000, bharti Airtel, Videocon, Reliance.

Je betaalt slechts 119,90 voor deze kaart en deze is niet. Denk hierbij aan massages zoals een hotstone of een warme olie massage, of een ontspanningsmassage die je lichaam even helemaal los maakt. Zes bijzondere locaties in Nederland waar persoonlijke aandacht, experience en vitaliteit de kernwaarden zijn).


Sitemap