Main Page Sitemap

Dagretour korting ns


dagretour korting ns

zaterdag of zondag de hele dag voor geselecteerde steden als eindbestemming. Een leuk dagje weg of moet u toevallig naar én van deze bestemmingen? Weekenddagretour 18, bij ActieVanDeDag bestelt u tijdelijk een Weekenddagretour voor 18 voor een geselecteerd aantal steden. Stel deze gerust via ons contactformulier! Er zijn op dit moment 2 dagretour aanbiedingen verkrijgbaar. NS Dagretour 19, bestellen. N l vindt u regelmatig een NS Dagretour met korting, zodat een dagje weg weer aantrekkelijk wordt en u bespaart op de reiskosten. Te koop bij: Spoordeelwinkel (online geldigheid: Maandag t/m Vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. Voor 19 is uw heen en terugreis geregeld en reist u samen goedkoop met de trein. Bestemmingen: Arnhem Centraal, Assen, Den Haag Centraal, Groningen, Haarlem, 's-Hertogenbosch, Leeuwarden, Lelystad Centrum, Maastricht, Middelburg, Rotterdam Centraal, Utrecht Centraal en Zwolle.

Voor slechts 18 reist u al retour in het weekend! Te koop bij: ActieVanDeDag (webshop geldigheid: Op zaterdag of zondag de hele dag voor geselecteerde steden als eindbestemming.

In het onderstaande overzicht treft u het actuele aanbod. In de meeste gevallen is dit de NS of de Spoordeelwinkel, maar ook zijn de trein dagretours regelmatig in de aanbieding bij winkels als Albert Heijn (AH), Blokker, Kruidvat, Hema, Etos, VakantieVeilingen en ActieVanDeDag. Verschil tussen Dagretour en een Dagkaart Het verschil tussen een trein dagretour en een NS dagkaart is de beperking die wordt gesteld aan een dagretour. Bekijk Actie, prijs (2e klas. Bij NS dagretour acties mag u het begin- en eindstation vaak zelf bepalen, maar ook hierbij dient u het traject vooraf vast te leggen. Met een NS Dagretour of Trein Dagretour kunt u op én dag heen en weer met de trein op een vooraf bepaald traject. Bij een NS dagretour met korting mag je doordeweeks nooit tijdens de (ochtend)spits reizen. Vaak is de trein dagretour met korting verkrijgbaar via onze website.


Sitemap