Main Page Sitemap

40 korting ns zonder ov


40 korting ns zonder ov

u het Retour op uw OV-chipkaart. Altijd Voordeel : 20 korting in spitsuren, 40 korting in daluren. Daluren, de daluren zijn op werkdagen van.00 -.30 uur, van.00 -.00 uur en van.30 -.00 uur en in de weekenden en op feestdagen de gehele dag. . Veilig betalen met ideal en creditcard. Tel nr: 31 (0). U reist als houder van een Grensabonnement ook buiten uw traject met 40 korting tijdens voordeeluren. Op de door u gekozen reisdatum is dit station niet (meer) beschikbaar. Blijf op de hoogte van onze acties. In de maanden juli en augustus de hele dag.

Retour met 40 korting.
Alleen geldig met Grensabonnement.
Let op: Enkele gegevens zijn nog niet juist ingevuld.
Wanneer reist u met korting?
Heeft u een abonnement van NS?

Acsi korting
Fish inn kortingscode
Kortingsactie marskramer
Kasteel hoensbroek kortingsbonnen

Op een aantal feestdagen reist u.00 uur met korting. Van en naar station kunnen niet hetzelfde zijn. Het moment dat u incheckt, bepaalt de korting die wordt berekend voor korting burgers zoo ah de hele reis. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Tijdens het weekend de hele dag. De korting is geldig bij alle treinvervoerders.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Buiten deze uren betaalt u het normale tarief. Bisshops BV, herengracht CG Amsterdam, nederland, let op: Dit is geen retouradres. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site.


Sitemap