Main Page Sitemap

Ns korting 40 tijden


ns korting 40 tijden

- en zomervakantie biedt NS het NS Jongerentoer aan (voorheen Tienertoer). Afhankelijk van het tijdstip waarop u reist en het soort abonnement dat u heeft, reist u met korting of reist u vrij. Daluren, de daluren zijn op werkdagen van.00 -.30 uur, van.00 -.00 uur en van.30 -.00 uur en in de weekenden en op feestdagen de gehele dag. . Heeft u een abonnement van NS? Acties zoals de zomertoer waarbij je twee dagen onbeperkt mag reizen voor een vast bedrag. Volwassenen betalen 50 euro per jaar voor een. Via de website van NS plan je je reis zorgvuldig. NS wijst erop dat jongeren tijdens mcgregor kortingscode de vakantie al langere tijd voordelig met de trein kunnen reizen. Het nieuwe abonnement is een proef en wordt in elk geval aangeboden tot en met Koster: Daarna gaan we met regionale vervoerders het abonnement evalueren. Voordelig reizen in dal- en spitsuren.ns korting 40 tijden

Altijd Vrij: altijd vrij reizen met. De voordeeluren zijn de uren waarin u met een Voordeelurenabonnement 40 korting krijgt. Buiten deze uren betaalt u het normale tarief. Alles over NS International.

Gratis kortingscode bol, Korting crocs, Couverts kortingscode,

Tieners tussen de 12 en 18 jaar kunnen voortaan voor slechts 15 euro een 40 kortingskaart aanschaffen. NS zegt tegenover positief te zijn over de afgesloten proef en is gesprek met de overige vervoerders met als doel tot een vergelijkbaar (blijvend) aanbod te komen. Vanaf 12 jaar moeten reizigers het volle pond betalen. De Nederlandse Spoorwegen introduceert speciaal voor jongeren een extra voordelig Dal Voordeel abonnement. Bij het Dal Voordeel Jongeren-abonnement is ook een persoonlijke OV-chipkaart ter waarde van 7,50 euro inbegrepen. In de maanden juli en augustus de hele dag. Het Dal Voordeel Jongeren-abonnement is online te koop. Als het aanslaat blijft het, en anders zullen we naar nieuwe mogelijkheden op zoek gaan. Kinderen t/m 11 jaar reizen onder begeleiding gratis met Kids Vrij. Altijd Vrij : altijd vrij reizen met.

Zo ga je goed voorbereid op pad en heb je onderweg alle tijd om andere dingen te doen. Ook mogen de tieners drie vrienden met samenreiskorting meenemen. Hiermee maken we de overgang van Kids Vrij naar volwassen abonnement ietsje zachter, zegt NS-woordvoerder Hessel Koster.


Sitemap