Main Page Sitemap

Korting ns reizen


korting ns reizen

het lego ninjago korting uitchecken vervalt de Samenreiskorting automatisch. Checkt uw medereiziger binnen 35 minuten weer in bij NS of een andere treinvervoerder, dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. Het tarief van maandelijks opzegbare abonnementen is vaak hoger, omdat u profiteert van extra korting bij het afsluiten van een jaarabonnement. Reist uw medereiziger alleen verder? Met dit abonnement reist u zorgeloos heen- en weer op een vast traject, waarmee u honderden euro's kunt besparen. Het reisproduct van de NS voor forenzen die het hele jaar van een vast traject gebruik maken. Voor Samenreiskorting is minimaal 10 nodig. Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer (met het OV-chipkaartlogo) rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Hoe laadt u Samenreiskorting op uw OV-chipkaart? Samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat, NS-servicebalie en bij verkoopautomaten van andere treinvervoerders.

Kies voor de optie Samenreiskorting wanneer u uw ticket koopt via. Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit. Je kunt met deze dagkaart onbeperkt reizen door Nederland voor slechts 20 euro. Klachten, bij reizigersorganisaties komen veel klachten binnen over de wijziging.

Wilt u controleren of er nog Samenreiskorting op uw OV-chipkaart staat? Tevens mogen er maximaal 3 vrienden of familieleden mee reizen voor 40 korting in de daluren. Met het Dal Vrij abonnement van de NS bent u zo flexibel als het maar zijn kan, omdat u overal heen kunt op elke dag van de week. Verschillende partijen zoals de Kruidvat, Blokker en AH bieden geregeld dagkaart kortingen aan. Finance, ondernemen, herwin Thole 11325, de NS heeft stilletjes een verandering doorgevoerd waardoor mensen met een kortingskaart buiten de spits ineens geen korting meer hebben, terwijl ze daar wel voor hebben betaald. Wilt u het Kids Vrij abonnement direct aanvragen? Check uit bij de NS, check in bij een andere vervoerder als Arriva, Syntus of Veolia, check weer uit bij die andere vervoerder, wacht twee minuten en check weer in bij. Het abonnement is verkrijgbaar voor 11 per maand en kan u een substantile besparing opleveren.

Reist u met een, nS -abonnement (uitgezonderd KidsVrij)?
Dan mag u in de daluren maximaal 3 personen met 40 korting met u mee laten reizen.
Uw medereiziger moet hiervoor Samenreiskorting op zijn of haar OV-chipkaart zetten.
12,- enkele reis (traject en datum naar keuze).
Reizen t/m 31 december 2018 (doordeweeks alleen na 9:00 uur) Voordelig op lees meer Efteling met korting : trein toegang voor 43 23:15 Deze actie is afgelopen.

Korting treinkaartje koningsdag
Kortingsbon party at home entertainment


Sitemap