Main Page Sitemap

Anonieme ov chipkaart reizen bekijken


anonieme ov chipkaart reizen bekijken

geen OV-chipkaart nodig. De Winter onderzoekt de chipkaart sinds 2007 en heeft zich enkele malen kritisch uitgelaten over de privacygevoeligheid ervan en de vertraging en kostenoverschrijding bij de invoering. Kijk hier voor algemene informatie over restitutie. Dan check je uit bij de metro en je checkt in bij de bus.anonieme ov chipkaart reizen bekijken

Of laad je kaart op bij een oplaadautomaat op het station. De reiskosten die je hebt gemaakt met je OV-chipkaart kun je op verschillende manieren bekijken: Online in je account. Heb je een OV-chipaccount? Een OV-chipkaart kan worden voorzien van maximaal 150 euro saldo om te kunnen reizen. Instaptarief (borg) Het instaptarief (door sommige kaartlezers inifee genoemd, afkorting van initial fee; niet te verwarren met opstaptarief, een ander woord voor het verderop besproken basistarief) wordt bij het inchecken als borg van het saldo afgetrokken.

Je krijgt je kaart niet terug. Ga hiervoor naar /declaratieverzoek/inloggen en vul je inloggegevens. Je krijgt nu de status van je declaratieverzoek te zien. Probeer het nogmaals bij een andere ophaalautomaat. Het maken van een omweg met de trein is niet zonder meer toegestaan. Binnen drie dagen na volledige verwerking van je aanvraag, vernietigen wij ook het formulier. Je mag niet meer met je studentenreisproduct reizen vanaf de dag waarop je er geen recht meer op hebt. In hoeverre een stopgezet of verlopen product zoals Samenreiskorting en Klassewissel bij een automaat wordt vermeld (bijvoorbeeld alleen de laatste of zoveel er nog op de kaart staan) verschilt per automaattype. In 2005 was het systeem dusdanig ontwikkeld dat reizigers in Rotterdam de OV-chipkaart konden uitproberen.

anonieme ov chipkaart reizen bekijken


Sitemap