Main Page Sitemap

Magic circus korting


magic circus korting

het Informatiecentrum (Espace Accueil Service) en krijg 10 korting bij geselecteerde 2sharp kortingsbon winkels. Tickets bestellen, kies de voorstelling die u wilt bezoeken. Gratis koffie, maar er is nog meer nieuws. Tijdens Halloween, de kerstperiode, juli en augustus is een een- of tweepersoonskamer 139,- en een familiekamer 169,-. . Het Jeugd Vakantiepaspoort is goed voor een zomervakantie vol plezier.magic circus korting

Print onderstaande voucher, of gebruik de vouche rcode die op de bon staat in de online ticketshop! TIP: Klik op de bon. Met het paspoort krijgen kinderen van zaterdag 14 juli tot en met zondag 26 august us gratis toegang of flinke korting bij maar liefst 144 bestemmingen: van.

Ook voor ouders/begeleiders is er een leuk extraatje: zij kunnen deze zomer uit drie locaties én plek kiezen waar ze mogen genieten van een gratis kop koffie of thee. Maak gebruik van Show your Card. Op de waardebon staat dat deze niet te combineren is met andere acties. Heeft u geen kortingsbon? Voorjaar 2018 startte Magic Circus, het Nederlands Stadscircus haar tournee in Rotterdam.

Deze waardebonnen kunnen ze inruilen tegen een toegangskaart voor Diergaarde Blijdorp, Magic Circus of een filmvoorstelling bij Euroscoop Schiedam. Lieve rotterdammers, in de herfstvakantie zijn we weer terug in Rotjeknor! Met het paspoort krijgen kinderen van zaterdag 14 juli tot en met zondag 26 augustus gratis toegang of flinke korting bij maar liefst 144 bestemmingen: van musea tot zwembaden en van topattracties tot creatieve workshops en kinderboerderijen. Rotterdam, het circus is in de stad! De website is in lijn met het paspoort eveneens compleet vernieuwd. De waardebon kan niet ingewisseld worden bij de Primera verkooppunten, maar uitsluitend aan de circuskassa. For press info contact. Duur voorstelling : 100 minuten, circuskassa opent een uur voor aanvang. Dan kan je plaats online reserveren door het bestellen van een voucher, al dan niet samen met eventuele andere tickets.

Kortingsbon - Magic Circusmagic circus korting


Sitemap