Main Page Sitemap

Rijksmuseum kortingskaarten


rijksmuseum kortingskaarten

u de beroemde 'Zaanse Schans het idyllische en schilderachtige dorp genoteerd op de unesco werelderfgoedlijst, met zijn typische. Op én van onze rondvaartboten kunt u genieten van de fantastische korting sanadome 2018 Ams. 22,00 Amsterdam Vincent op vrijdag: Van Gogh rondvaart in de nacht Bezoek het Van Gogh Museum buiten de gebruikelijke openingstijden* Geniet van de rust op een vrijdagavond. . 35,50 33,00 Amsterdam Rondvaart Heineken Experience Combineer een onvergetelijke cruise van een uur met een bezoek aan het enerverende Heineken Experience! De stad kent veel bekende musea en attracties waaronder: het Anne Frank Huis, het Van Gogh museum etc. 20,00 Amsterdam Officile Amsterdam City Pass De Amsterdam city pass is een uitstekende optie voor bezoekers die willen genieten van alle highlights van Amsterdam, zonder.rijksmuseum kortingskaarten

Musea die voor een groot deel het cultureel erfgoed van Nederland tonen zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, het Maurtishuis, het Nederlandse Openluchtmuseum en het.
Rijksmuseum, museum of the Netherlands, in Amsterdam.
Dutch art and history from the Middle Ages to the present day.

Het Science Museum laat zien. In een luxe rondvaartboot. 28,00 Amsterdam Keukenhof Fietstour (inclusief tickets) Ontdek de kleurrijke bloemenvelden rondom Keukenhof en maak je bezoek aan Keukenhof compleet. Geniet VAN EEN 4-gangen maaltijd terwijet beste VAN holland TE zien krijgt! 13,50 Amsterdam This is Holland this IS holland: Nederland in Vogelvlucht Vanuit hartje Amsterdam presenteert this IS holland een unieke vliegervaring die je Nederl. Haal alles uit uw citytrip en koop uw tickets met korting bij Ticketbar. 101,00 95,00 Amsterdam Den Haag, Delft Madurodam Bezoek twee grote steden en Nederland in een notendop! Deze twee uur durende rondvaart met informatieve gids, heerlijke rode of witte wijn en verschillende typisch Hollandse ver. 17,50 15,00 Amsterdam Water Colours Cruise Amsterdam tijdens het Amsterdam Light Festival! We beginnen deze dag met een rit. Ga mee met deze excursie en bezoek onder andere de kaasmarkt, zie de kaasdragers in actie in hun traditionele.


Sitemap