Main Page Sitemap

Korting massage thermen bussloo


korting massage thermen bussloo

44,51 (10 korting). Hier vindt u een kruidenbad, een zoutscrub ruimte en een kristal stoombad. Gezondheid Door geregeld naar de sauna te gaan geeft u uw geest de rust die het nodig heeft en verbetert u de weerstand van uw lichaam. Cookies bevatten geen persoonsgegevens, en zijn niet te herleiden tot een individu. Himalaya zoutkristalgrot, hotel Thermen Bussloo, is een dag ontspannen niet voldoende?

Cadeaubon kopen met korting
Mannenzaak nl kortingscode

Baden bij Thermen Bussloo Naast dit ruime aanbod aan saunas heeft Thermen Bussloo ook nog een ruim aanbod aan verschillende baden. Via een ondergrondse verbinding kunt u van het hotel naar het saunagedeelte toe. Deze sauna is 80 graden Celsius. U kunt hier ook het Caldarium betreden. Klik op bovenstaande sterren om jouw Thermen Bussloo beoordeling achter te laten. Dit is een een sauna die de echte saunaliefhebbers canvas kortingscode in Nederland niet mogen missen. Dan kunt u deze sauna niet missen. Naast alle saunas en baden zijn er ook verschillende rustruimten, tuinen, Cool off gelegenheden en een Haman.

In de tuin van Thermen Bussloo zijn maar liefst 2 whirlpool baden te vinden. Deze heeft een houten stelling van sleedoorntakken waar zout water over heen stroomt. Tickets zijn geldig t/m Let op: Er komen nog 1,50 transactiekosten per bestelling bij. Bij Thermen Bussloo kunt u gebruik maken van de volgende saunas: de kelo aufguss sauna, de Azi sauna, infrarood sauna met ligbanken, het valo-bad sauna, Geysersauna, kelo aardsauna, Himalaya zoutkristal grot, panoramasauna, vier elementensauna, rozensauna, Finse sauna, het saltarium of de infrarood sauna. Hiervoor kunt u ook een van de dompelbaden gebruiken.


Sitemap