Main Page Sitemap

Kortingsbon monkey town doetinchem


kortingsbon monkey town doetinchem

6 - 11 jaar. Wij zoeken per direct: Allround medewerker parttime, oproepkrachten, wie zoeken wij? Het peutertarief is niet geldig tijdens vakanties en feestdagen. Houd de, facebookpagina van Monkey Town Doetinchem in de gaten voor de meest actuele informatie over de openingstijden, entree prijzen en eventuele korting acties. M maakt gebruik van cookies hema raamdecoratie korting (en daarmee vergelijkbare technieken) voor een betere werking van de website. Vacature, monkey Town Doetinchem is per direct op zoek naar nieuwe collega's! Vier je kinderfeestje bij Monkey Town. Wat verwachten wij van jou? Voor de allerkleinsten is er een apart peutergedeelte. Tevens is er gratis WiFi aanwezig.

In dit nieuwe speelparadijs zijn diverse klimtoestellen, glijbanen, kussens en ballenbakken aanwezig. Je bent flexibel inzetbaar, doordeweeks, minimaal 1 dag in het weekend en extra tijdens schoolvakanties. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag, om gepersonaliseerde advertenties en content op onze websites te tonen en om interactie via social media mogelijk te maken. Rookbeleid: Verboden te roken, honden toegestaan: Nee.

Openingstijden, maandag tot en met vrijdag van.00 tot.00 uur. Tarieven, ouders / verzorgers gratis! Verder ben je: - Klant- en kindvriendelijk - Commercieel - Zelfstandig - Verantwoordelijk - Stressbestendig, interesse? Klik hier om online te boeken! Vakantie regio: Midden, prijzen, volwassenen : Euro 0,00, kinderen 0 t/m 14 : Euro 7,50. Stuur een mail met je motivatie, cv en pasfoto.v.v.


Sitemap