Main Page Sitemap

Kortingscode kaatje katoen


kortingscode kaatje katoen

22/10 van 14 tot 18 uur zondag 23/10 van 10 tot 13 uur 10 korting op alles, en tegelijk met onze wolletjes pop-up geven we dit weekend zomaar 10 korting op ons volledige gamma. Lees hier onze uitgebreide privacy-verklaring. Herfstvakantie, de week van 28 oktober is ook niet gewoon. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen. Geloof je in natuurlijk ouderschap? Zo vrolijk dat we heel het weekend 10 korting geven. Omdat we begrijpen dat je de wolletjes graag eens wil zien en voelen.kortingscode kaatje katoen

Er kwamen leuke reacties van mensen die al fan zijn, maar ook. Aanbiedingen Voor alles geldt:. TotsBots zwemset: zwemluier wetbag. Babyboom Zwanger Zap Boek. Zelf ben ik helemaal happy met m n prefolds van Kaatje Katoen.

We zullenĀ het natuurlijk vooral over de luiers hebben, maar ook over zoveel meer. En ook omdat we er zo trots op zijn. Vanaf 7 november zijn we terug volop paraat. Pop-upĀ Klein Spook Wolletjes, twee dagen lang hebben we een bakstenen winkeltje in onze pop-up van weleer. Door op 'Akkoord' te klikken stem je hiermee.

Met deze cookies kunnen wij en de met ons samenwerkende derden je internetgedrag binnen onze website volgen. Er kwamen leuke reacties van mensen die al fan zijn, maar ook van ouders die het best spannend vinden om wasbare luiers te proberen. Voor een pak dat oorspronkelijk 10,99 kost betaal je nu slechts 5,98. Op het programma: batterijen opladen en griezelen met de kinderen. Je bespaart dus 46! Babbel met gelijkgestemden, vind je net als ons ecologie en fair trade belangrijk? Onze producten, wij maken gebruik van cookies zodat onze website goed werkt op je pc of mobiel en om je surfgedrag te meten. Let op: We nemen enkel onze wollen kleertjes kasteel hoensbroek kortingsbonnen mee. Maak dan gebruik van de 20 korting* die wij samen met Kaatje Katoen mogen geven op een.

Kortingscode kaatje katoen
kortingscode kaatje katoen


Sitemap