Main Page Sitemap

Ns spits 40 korting


ns spits 40 korting

de daluren met 40 korting reizen? NS hoopt die 35 miljoen daarom op te kunnen nemen in het Klimaat- en Energieakkoord voor de klimaatdoelen in Parijs. NS vindt het uitbreiden van de korting naar de randen van de hyperspits dus verstandig. 40korting, reis nu met 40 korting, reis je vaak met de trein en loopt de rekening nogal hoog op? De spoorvervoerder vraagt extra miljoenen aan het Rijk om die maatregel in te kunnen voeren. Reizigers kunnen een tweede ov-chipkaart kopen voor 7,50 euro en daarmee het eerste deel van de reis voltooien. Maakt gebruik van cookies, ja, ik accepteer cookies, de serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer. Moet je binnenkort met de trein reizen? Geen spitsheffing testen, van Boxtel: Vanuit verschillende hoeken wordt ons gevraagd of de tarieven kunnen aanpassen om de drukte tegen te gaan. Daarbij rijdt er vanaf december iedere tien minuten een trein tussen Amsterdam, Utrecht en Eindhoven, wat op deze lijn 15 meer plaats oplevert.

In het weekend van vrijdagavond.30 uur tot maandagochtend.30 uur de hele dag.
Afhankelijk van het tijdstip (binnen of buiten de spits ) waarop u reist en het soort abonnement dat u heeft, reist u met korting of reist u vrij.
Voor het eerste deel tijdens de spits betalen ze dan het volle tarief, en voor het tweede deel buiten de spits reizen ze met 40 procent korting.
Kortingsbeleid, nS, maar de, nS heeft per 1 september.

Caro's atelier kortingscode, Www dekbed discounter nl kortingscode,

Je betaalt dan voor een NS voordeelkaart 29 euro in plaats van. Dit is een tijdelijke actie die hemdvoorhem kortingscode met enige regelmaat terugkeert. Daarnaast kun je jouw tickets ook op je telefoon bewaren. Op twaalf stations in Nederland, zoals bijvoorbeeld Amsterdam Muiderpoort, Bijlmer Arena en Hilversum, moeten reizigers langs de poortjes om bij het andere spoor te komen. Daarom kiezen we ervoor om te onderzoeken of extra kortingstarieven werken. Gebruikt, bekijk de korting, probeer onze verlopen actiecodes, misschien werken ze nog! Maar het is een goede oplossing om Nederland ook tijdens de spits mobiel te houden.

Viva pura kortingscode
Ov daluren korting
Plopsaland coevorden kortingsbon
Elvis christmas with the king korting


Sitemap