Main Page Sitemap

Kortingsbon oosterpoort


kortingsbon oosterpoort

Dragulescu (ROE) en Arriela Kaeslin (SUI). Lubbe is 40 jaar lid van SOS en kreeg een speldje van de kngu en bloemen. Joke, hartelijk dank voor je decennia-lange inzet! Lessen De Parachute op verplaatst naar Groenschool.v.m. Onder deskundige leiding van circus AdieJos AlaBas gaan de kinderen circusacts instuderen en vervolgens opvoeren. November 2011 Ana-Teresa Nava blijft voorlopig nog Ana-Teresa heeft besloten dat ze in ieder geval nog tot het einde van dit seizoen (zomer 2012) bij.O.S. Daarom organiseert sportcentrum Forum Kwadraat op zaterdag 4 oktober van 15 - 17 uur een gezellige middag voor ouderen, waarbij het sociale aspect voorop staat.

Officesavers kortingsbon
Menzis kortingsbonnen
New york pizza kortingsbon

Alexandra van der Deijl en Myrthe Mook met hun BosanCup medailles Uitslagen juni 2014 Univé Gym Gala 2014 Het Univé Gym Gala presenteert Magjistar, een betoverend spectakel van acrobatiek, turnen, gym dans! De les blijft wel gewoon in sporthal Essesteyn. Er is bij het gymlokaal geen kleedruimte, dus zorg dat je je streetdance-kleding al aan hebt en hooguit nog andere schoenen aan hoeft te trekken. We zijn daarom heel blij dat Melanie weer les wil komen geven bij SOS! Rebecca Trott (ledenadministratie) en Tirza van Rijn (website-beheer) zaten 5 jaar in het bestuur en kregen venere kortingscode daarvoor ook bloemen. Meisjes 7-9 do 17:00-18:00 woensdag van 17:30 tot 18:30 uur Meisjes 7-9 do 18:00-19:00 woensdag van 18:30 tot 19:30 uur Meisjes 10-13 woensdag van 18:30 tot 19:30 uur december 2012.O.S. Mede door haar inzet groot gemaakt. Vanaf zaterdag 16 september (en niet eerder!) mogen de loten verkocht worden en op 13 december is de trekking. De pakjes zouden dan op tijd geleverd kunnen worden voor Sinterklaas. De nieuwe total body workout les een uur vervroegd naar 10:00-11:00 uur. Dames en heren die met deze populaire vorm van dans kennis willen maken zijn van harte uitgenodigd. Thema dit keer is: "Zomerkampen in topvorm!".

René Mook 2e van rechts (met oranje das) René zet zich al ruim 40 jaar (sinds 1971) met hart en ziel voor onze vereniging in, waarvan hij sinds 1963 lid. Genteresseerden kunnen contact opnemen met Grytsje Sleijster (hoofd TC tel. Voor de ritmische en jazz gymnastiek is zij ook landelijk van grote betekenis geweest. De gemengde dames/heren springploeg traint voortaan op dinsdag in De Driemaster van 18:00-19:30 uur (anderhalf uur!). Uiteraard kan er ook later in het jaar nog besteld worden, maar dan is het afhankelijk van de voorraad en de vraag naar de turnpakjes hoe lang het duurt voordat het pakje geleverd wordt.


Sitemap