Main Page Sitemap

Reizen met ov chipkaart


reizen met ov chipkaart

kijk onder Tonen alle producten op kaart. Als je OV-chipkaart geschikt is voor 'reizen op saldo in de trein' kun je een bedrag laden op je kaart en daarmee reizen. Kies dan vr uw heenreis op de NS-kaartautomaat bij de knop 'kies aantal' voor 2 x laden. Dan wordt bij het bereiken van een bepaald saldo automatisch een aanvullend bedrag van je bankrekening naar je OV-chipkaart overgemaakt.

OV-chipkaart - Zo werkt reizen Reizen met een OV-chipkaart Reisinformatie OV-chipkaart - Hoe werkt het reizen? Reizen met de persoonlijke OV-chipkaart van een ander: hoe Reizen met de OV-chipkaart

Dat kan met geld: dan reis je op saldo en betaal je per gereisde kilometer. Als je met de trein reist moet er minimaal 20,- op je kaart staan als je incheckt. Zijn er producten aanwezig op je OV-chipkaart? Dan kun je via je saldo terug vragen. Mocht dit niet het geval zijn en je stapt de trein in, dan riskeer je een boete. Neem dan contact op met Klantenservice OV-chipkaart via. Zo reist u automatisch met 40 korting. Download het formulier Aanvraag vervangende kaart vanaf de website van OV-chipkaart. Houd er ook rekening mee dat een transactie pas na 24 uur zichtbaar.


Sitemap