Main Page Sitemap

Tunfun kaartjes met korting


tunfun kaartjes met korting

veilig van de mini-glijbaan en vanaf het moment dat het net kan zitten gooi je balletjes in de mini-ballenbak. TunFun is een ideale locatie voor je kinderfeestje of schoolreisje. Schrijf een beoordeling 2 Recensies over TunFun Speelpark (Pagina 1 van 1) "Alles was leuk perisa - , korting groupdeal jordy - , lees verder, vorige pagina. De openingstijden van TunFun Speelpark Amsterdam zijn dagelijks van.00-18.00 uur. Kinderen van 1 t/m 12 jaar 8,50. En tijdens het gezamenlijke rustmomentje leest TunFun een leuk verhaal voor in het nieuwe TunFun Mini Theater. De baby lounge is zo opgesteld dat je als ouders prima overzicht hebt. Bekijk de Openingstijden, openingstijden, dagelijks open van 10:00 uur tot 18:00 uur. In de loungehoek met volledig zicht op het paviljoen hebben de ouders de tijd om met elkaar bij te kletsen.

Joolz kortingsbon
Retronintendokopen kortingsbonnen

Behalve kinderen kunnen ook volwassenen bij TunFun terecht voor zakelijke vergaderarrangementen, teambuilding activiteiten en attractieverhuur. Balletjes gooien is goed voor de motorische ontwikkeling van je kind. Bekijk ook: Foto impressie TunFun, voor kleuters is het mini paviljoen een ideale ontdekkingswereld. Nodig een paar ouders en kindjes uit in TunFun en laat het feestvarken lekker rollen, springen, rennen en glijden met zijn vriendjes in het afgeschermde peuterpaviljoen. Klik hier voor alle 8 beelden. Een entreekaart voor TunFun kost voor kinderen rond de 7,50 en de begeleiders mogen gratis. Klik op jouw antwoord, over TunFun Speelpark en in de omgeving. Klik hier om direct de digitale krant te lezen. Gebruikt cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Er zijn leuke thema's voor georganiseerde verjaardagspartijtjes als VIP feestjes, lasergamefeest of het Sfinx Tunfunfeest. Peuterfeestje, is jouw peuter binnenkort jarig en wil je daar iets speciaals van maken? Al vanaf een paar maanden kan je baby bij TunFun rollen en kruipen over de zachte matten.tunfun kaartjes met korting

Voor Wate rlooplein krijgt u 10 korting op uw uitrijkaart op vertoon van uw parkeerkaart. TunFun is binnen buiten spelen in hartje Amsterdam.

Hypotheekrente korting rabobank
Ichica kortingscode
Superdry korting


Sitemap