Main Page Sitemap

Kortingsbon bouwmarkt november 2018


kortingsbon bouwmarkt november 2018

gevolg. Er kan én dezelfde (keuze)kortingsbon per klant per transactie gebruikt worden. Veel afwerkolin hebben daarvoor nog steeds vluchtig oplosmiddel of water nodig. Over de factoren die de kwaliteit van deze producten bepalen, hebben we een gesprek met Arnold van Westerhoven, (directeur) en Wim Pronk (sales manager vloeren) van UP Quality Environment (Ursa Paint) te IJmuiden. Acrylaatlakken hebben evenals PU een goede chemicalinbestendigheid maar zijn als afwerklak voor parket onvoldoende slijtvast. Dit getal is vergelijkbaar met dat van een olievloer. Dat oplosmiddel verdampt en dus zijn voor een goede vulling van het hout meerdere behandelingen nodig. Gezondheid van verwerker kwam voorop te staan maar velen hadden aanvankelijk twijfels bij de vervangende producten.

Actie geldt niet online. In combinatie met de grondstof is de keuze van bindmiddelen bepalend voor een rij van eigenschappen: kleurverdieping, helderheid, vloei, tack, filmvorming, hardheid, elasticiteit, hechting (op hout en van de lagen onderling slijtweerstand, krasweerstand (micro krasjes en grotere krassen schuurbaarheid, vergeling, bestendigheid tegen vlekken en chemicalin.

Nl doet gamma kortingsbon
Mentos kortingsbonnen
Fournituren kortingsbon
Tinytronics kortingsbon

Fysisch drogende lakken in het RigoStep assortiment zijn Flex (elastische PU lak voor naaldhout) en 2100 (PU/acrylaat lak). Na ruim drie jaar praktijkervaring en verdere productontwikkeling van lakken op waterbasis en oplosmiddelvrije/arme olin is de conclusie gerechtvaardigd dat de vroegere, sterk oplosmiddelhoudende lakken en olin in kwaliteit achterhaald zijn. Met een goed afwerkings- en onderhoudssysteem wordt dan aan de kwaliteitseisen van de klant voldaan. Belangrijk is de bestendigheid tegen water, vlekken en vuil. Veelbelovende combinaties worden verder uitgewerkt en aan het volledige testprogramma onderworpen. Er zijn sets voor zowel glanzend, satijn als stompmat gelakte vloeren. Hun functie is vooral 'finetuning'. Is het prijsvoordeel van de Praxis promotie gunstiger, dan geldt de Praxis promotieprijs. Uit oogpunt van slijtweerstand en krasbestendigheid heeft de grondstof PU (polyurethaan) veruit de voorkeur. De weerstand tegen mechanische belasting ligt op hetzelfde niveau als 2-component korting makro PU en is ruim voldoende voor projectgebruik. Het meest geavanceerd zijn de zelfvernettende lakken.

Kasteel hoensbroek kortingsbonnen
Lays kortingsbon
Eglobal central kortingsbon
Fashion factory kortingsbonnen


Sitemap