Main Page Sitemap

Reizen met de trein korting


reizen met de trein korting

als dat van de bus. Dan mag u in de daluren maximaal 3 personen met 40 korting met u mee laten reizen. Samenreiskorting vervalt automatisch als u tijdens de spits overstapt naar een andere treinvervoerder. Info Bestellen, dagje weg Madurodam, madurodam is de miniatuurstad van Nederland. Je stapt uit bij de halte Madurodam. Een redelijk goede treinservice vind je tegenwoordig in de regio Attica, waar ook Athene ligt. Wanneer je naar én van de eilanden reist is de oversteek per veerboot in de prijs van het buskaartje inbegrepen. De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend. Dit komt door het uitgebreide bus netwerk en de intensieve dienstregeling. Boven het reisadvies verschijnt een voltarief prijs van deze rit.reizen met de trein korting

Je kunt als toerist het beste.
Trein naar Londen Met de trein naar Londen?
Dan bent u op de juiste site!

Houd uw OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Vanaf Den Haag Centraal duurt deze tramrit ongeveer 8 minuten. Laad altijd eerst uw saldo of product op uw OV-chipkaart en check daarna pas. Vanuit de belangrijke havens van. Reiziger : Senior (60)Volwassene (26-59)Jongere (15-25)Jongere (12-14)Kind (6-11)Kind (4-5)Kind (0-3). Hoe is Madurodam per trein bereikbaar? Op busstation Kifissou 100 vind je de bussen naar de Peloponnesos (o.a.

Reisplanner en voer uw traject. In, athene vertrekken de treinen vanaf twee stations, station Lárissa en station Peloponsou. Met die vergelijker wordt het eenvoudig om voordelig dagje uit te zoeken vanaf jouw woonplaats. Korting op enkeltjes geeft de Griekse treinmaatschappij OSE niet. Klik op Alle tarieven om de prijs van uw reis te zien met 40 korting. Zo reist u automatisch met 40 korting. Eilandhoppen is erg geliefd bij toeristen vanwege de grote verscheidenheid van de Griekse eilanden. Reist uw medereiziger alleen verder? Met andere kortingskaarten boekt u via het Contact Center. Een dagje Madurodam is te combineren met een dagje Den Haag of Scheveningse strand. Hoe laadt u Samenreiskorting op uw OV-chipkaart?

Korting treinkaartje koningsdag
Nl doet gamma kortingsbon


Sitemap