Main Page Sitemap

Kortingscode creatieve kaarten


kortingscode creatieve kaarten

de tijd van Vincent en beleef de dingen zoals hij ze ook beleefde dankzij moderne, audiovisuele presentatiemiddelen. Toon's Muziek Bij Toon's Muziek geeft CKE-kaarthouders 10 korting op alle cadeau-artikelen met een muziektintje zoals potloden, mokken, knopspelden, speeldoosjes, miniatuurinstrumenten enz. In het erfgoedpark - geopend van april t/m oktober - ga je terug naar de tijd van bijvoorbeeld de ridders en jonkvrouwen of leven als een echte prehistorische jager!

Het voordeel is geldig tijdens reguliere openingstijden t/m en kan niet gebruikt worden samen met andere lopende acties of (kinderfeest)arrangementen. Parktheater Het Parktheater geeft standaard last minute-korting op jeugd- en familievoorstellingen. Zijn artistieke nalatenschap vormt de kern van de museumcollectie. Dinsdag t/m vrijdag zijn kijkdagen in het erfgoedpark.

Ontdek onze originele, moderne en grappige kaarten met en zonder foto.
Cotton Bird is een online webshop voor geboortekaartjes, doop en communie, trouwka arten en trouwuitnodigingen.
Ontdek onze originele, moderne.

Het Van Abbemuseum in Eindhoven is een van de meest toonaangevende musea voor hedendaagse kunst in Europa. Het museum heeft een uitgebreide internationale collectie van ruim.000 kunstwerken, waaronder sleutelwerken van Lissitzky, Picasso, Kokoschka, Chagall, Beuys, McCarthy, Danils en Körmeling, waarvan een selectie wordt getoond. Maximaal 4 kaarten per kaarthouder. In het weekend, op feestdagen en in schoolvakanties staat het erfgoedpark in het teken van beleefdagen en komt het museum écht tot tot leven. Met deze persoonlijke kortingspas, exclusief voor leerlingen en cursisten van CKE, profiteer je van allerlei voordeeltjes bij onze culturele partners en de winkeliers in onderstaand overzicht. Standaard / CJP / groep, koop hieronder 25 korting bij praxis je tickets voor het Kunstbende Festival op zaterdag in de Westergasfabriek in Amsterdam! . In de vaste expositie ervaar je verhalen over hem en van hem. Heb jij nog geen kaart? Met de CKE-kaart kan iedereen ( 17 jaar) binnen voor de studentenprijs.


Sitemap