Main Page Sitemap

Korting dierentuin met anwb pas


korting dierentuin met anwb pas

meer. Je kijkt hier je ogen uit. In samenwerking met stichting Alertis vangt Ouwehands Dierenpark bruine beren op die bevrijd zijn uit akelige omstandigheden. Het park is in de loop der jaren steeds verder uitgebreid en heeft veel bijzondere dieren in de collectie. De ijsberen Freedom en Viktor moeten er in het dierenpark voor zorgen dat er meer jonge ijsberen komen. Jouw extra's als gouden lid: 30 korting Gratis koffie/thee met brownie Middagconcert Ronald Brautigam Pianist Ronald Brautigam speelt Mozart, Chopin en Schubert in het concertgebouw in Amsterdam. Zodiac boottochten en excursies incl.

Als je 10 tot 25 jaar lid bent, heb je een gouden pas. Hier kun je jouw code uit de Nationale Postcode Loterij Voordeelagenda inwisselen voor korting op een dagje weg naar keuze. Vlakbij de A13 en A20. De bekendste inwoner van Blijdorp: Bokito.

Een bijzonder onderdeel van Ouwehands Dierenpark is het Berenbos. Jouw extra's als gouden lid: Lunch-voucher.w.v. Info Bestel, de korting bij Blijdorp is alleen online beschikbaar via de website van Uitjekrant, een initiatief van onder andere het Algemeen Dagblad en een aantal regionale kranten.  Kies je voor de trein?

3-daagse fietsvakantie Limburg 2 hotelovernachtingen in Valkenburg 2 x uitgebreid ontbijtbuffet anwb Knooppuntenkaart Jouw extra's als gouden lid: Koffie met vlaai in bezoekerscentrum Roode Beek En meer. Op basis van de duur van je lidmaatschap ontvang je Trouwe-Ledenvoordeel. Je kunt ook gebruik maken van RET buslijn. Het gaat om een zogenoemde ZOOmeravond. Jouw extra's als gouden lid: 1 x entree Bonnefantenmuseum of, natuurhistorisch museum, en meer. Bruine beren, het Berenbos yoursurprise.com kortingscode is opgericht in 1993.korting dierentuin met anwb pas

Anwb Ledenvoordeel nieuwsbrief ontvangen?
De beste acties en kortingen uit de anwb (Web)winkel én persoonlijke, actuele ledenvoordelen.
Met deze Ouwehands Dierenpark korting betaal je nooit te veel voor je entreetickets.
Wil jij besparen op de prijs van een toegangskaartje?
Bestel via de anwb tickets en ontvang 5 korting.

Tickets rijksmuseum met korting, Tickets efteling korting kruidvat,


Sitemap