Main Page Sitemap

Kortingscode geboortekaartjes kaartje2go


kortingscode geboortekaartjes kaartje2go

Kortingscodes voor webwinkels zoals Kaartje2go, geldig t/m november 2018 2,50 korting met deze YourSurprise kortingscode. Bestel leuke sluitzegels om je kaartje helemaal compleet te maken. Heb je de bestelling voor.00 uur (op werkdagen) doorgegeven? Dan is het heel eenvoudig om via onze website zelf de geboortegegevens aan te passen op het geboortekaartje. Geboortekaartje met foto maken, wil je een persoonlijk en uniek geboortekaartje maken? Zo maak je online zelf de mooiste geboortekaartjes: Kies voor een blanco kaart en maak je babykaartje helemaal zelf. Pak deze codevys3, oktober 2018 20 korting op alles bij Albelli met deze kortingscode. Niet gevonden wat je zocht?

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat het merendeel van de geschenken die zijn terug te vinden in het assortiment van Greetz gepersonaliseerd zijn. Wij drukken jouw kaart op mooi stevig papier en we zorgen er ook nog voor dat jouw kaart op tijd naar de post gaat. Wij werken iedere dag hard aan de website, zodat jij iemand een plezier kunt doen met een mooie, persoonlijke kaart. De ontvanger dient dan het geschenk terug aan jou te geven waarna jij met Greetz de omruiling kan leveren.

In dat geval is het de moeite waard om kennis te maken met het assortiment evenals de mogelijkheden die de webwinkel Greetz allemaal voor jou in petto heeft! Alle trouwkaarten zijn geheel naar eigen smaak aan te passen. Zo zijn we nu bijvoorbeeld al weer druk bezig met onze kerstkaarten. Wil je graag gebruikmaken van een creditcard? De live chat waar je gebruik van kan maken als klant is geopend van 08h30 tot 22h00. Ook dat is uiteraard een mogelijkheid. De mobiele applicatie van Greetz is beschikbaar voor Android en iOS. Onze naam zegt het al: wij maken kaarten. Want dat is het idee: bij ons maak jij met veel plezier en gemak de mooiste kaarten. Zo kun je van iedere kaart een originele en persoonlijke trouwkaart maken.kortingscode geboortekaartjes kaartje2go

Met plezier echte kaarten maken en versturen.
Je eigen foto gebruiken of een kaart kiezen uit onze ruime collectie.
Kaartje2go, de mooiste kaarten maak je zo!
Code Greetz voor 4,95 korting.
Gemiddelde besparing van 9,- met nu 36x aanbiedingen live.


User Favorites
Sitemap