Main Page Sitemap

Korting cjp pas bioscoop


korting cjp pas bioscoop

kunt besparen op de aankoop. Bekijk actie, vue Studentenkorting: Tot 1,80 korting op een film. CJP-pashouders dienen bij de ticketcontrole een geldige CJP-pas te laten zien. Korting op je mobiele abonnement met smartphone. De filmzomer zit er weer aan te komen en films zijn nu populairder dan ooit. Samen met Coolblue artis kortingscode zijn wij op zoek gegaan naar. Kinepolis korting op de bioscoop. Koop een ticket voor je tiener en ontvang ook zo 3 korting op het bioscoopkaartje.

Met 2 films per maand heb je dit geld er alweer helemaal uit gehaald. Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet. Snel tickets kopen, als je studeert of een CJP-pas hebt, betaal je slechts 9,- voor een filmticket. Actuele Films, alle Pathé Voordeeltickets.

Op vrijdag 23 november 2018 is het Black. Vue bioscopen, een andere grote bioscoopketen is die van Vue bioscopen. . Elk jaar is het vanaf april tijd voor de echte kaskrakers. Zo is er kitelight kortingscode bijna in elke stad wel een Pathé bioscoop. Neem een Pathé abonnement. Met een Pathé betaal je maar 19 per maand en kan je onbeperkt naar de film. Ben je nog een student?

Blueprint eyewear kortingscode, Clubstores kortingscode, Wnf korting artis, Promotiecode belsimpel 10 korting,


Sitemap