Main Page Sitemap

Kortingsbon indoor skydive roosendaal


kortingsbon indoor skydive roosendaal

je een duidelijke instructiefilm te zien waarna het tijd is voor je eerste sessie in de windtunnel. Personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld, aanbod is niet beoordeeld. Tickets aan de kassa zijn 2,50 tot 5,00 duurder. Hoge korting Indoor skydive Roosendaal, via kun je nu tickets voor Skydive Roosendaal bestellen met kortingen tot. Geef een oordeel per criterium, sfeer is niet beoordeeld, prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld. Dagelijks, dagelijks, wekelijks, sluit je gratis aan en ontdek Indoor Skydive Roosendaal voor een onverslaanbare prijs. In speciale kleding en onder begeleiding van een instructeur begeef je je in de windtunnel en ervaar je het gevoel van de vrije val terwijl je zweeft op de kracht van de wind.

5 korting Indoor Skydive kortingscode - oktober 2018
Zomeractie: indoor skydiven met korting Indoor Skydive Roosendaal
Indoor Skydive Roosendaal Korting 2018
Skydiven bij Indoor skydive Roosendaal - Anwb

Decathlon kortingsbon
Bloomon kortingsbon

Voor kinderen zijn speciale tarieven tijdens de KidsFly: 3 sessies voor 49,50 of 5 sessies voor 75,00. Geef je beoordeling, titel is niet ingevuld, toelichting is niet ingevuld. Wel betaald, maar nog geen tickets ontvangen? Na afloop krijg je een certificaat mee naar huis en je kunt ook een video kopen van je vlucht. Selecteer je gezelschap - optioneel. Betaalmogelijkheden, kopen of inwisselen van cadeaukaarten. Tickets opvragen via betaalgegevens. De instructeur die met je meegaat geeft je instructies via gebaren, want praten is in de windtunnel niet mogelijk. 2 sessies daltarief/piektarief: 54,50/ 62,00 3 sessies daltarief/piektarief: 69,50/ 77,00 4 sessies daltarief/piektarief: 82,50/ 90,00 5 sessies daltarief/piektarief: 94,50/ 102,00 6 sessies daltarief/piektarief: 104,50/ 112,00, bovenstaande prijzen gelden voor online tickets.

Rolstoeltoegankelijkheid, vervoer en parkeren, openingsdagen en tijden, annuleren. Door de weeks gelden andere prijzen dan in het weekend (daltarief en piektarief). Bij Indoor Skydrive neem je minimaal 2 sessies af en hoe meer sessies je neemt, hoe goedkoper de sessies worden. Voor groepen zijn er speciale arrangementen en voor kinderen van 4 tot 14 jaar zijn er speciale Kids Fly dagen.

Relatiegeschenk kortingsbon
Hotel kortingsbonnen
Plopsaland coevorden kortingsbon


Sitemap