Main Page Sitemap

Korting treinkaartjes juli 2018


korting treinkaartjes juli 2018

aangegeven te worden. De treinkaartactie van Albert Heijn is verlopen maar Treinkaartkorting mag een staartje aan de actie vastmaken. Boek alvast uw treintickets naar Keulen of DĂĽsseldorf, want tot 29 mei zijn deze verkrijgbaar vanaf 14! Het arrangement wordt mogelijk gemaakt met. Bestel een NS Meereisretour en reis met iemand mee op hetzelfde traject en in dezelfde reisklasse. Bij verzending vanaf 2 NS dagkaarten worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Daarnaast ontvangt u een Voucher voor Sandwich Sap bij La Place. Zo kunt u al naar Zuid-Frankrijk per Zon-Thalys voor dit minimale tarief! Tot 15 euro korting op het station. Dat is maar 13,- per persoon. Hiermee kunt u t/m een dag heen- en weer reizen met treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.

Goedkope treinkaartjes van.a. Bakker Bart, Albert Heijn, hema, Kruidvat,. Bekijk hier de nieuwste. Treinkaartjes aanbiedingen en kortingscodes van dit moment! Treinkaartjes, actievandedag NS Dagkaart De populaire kortingssite Actievandedag biedt geregeld treinkaartjes aan tegen fors gereduceerde tarieven.

Sizeofficial kortingscode, 15 euro korting mobiel.nl, Spartoo nieuwsbrief korting,

Gebruiken kan in de periode van t/m Ook dit keer gaat het net als bij de Blokker treinkaartjes om een chip en stempelkaart ineen. Maar ook Rover en de CJP bieden regelmatig goedkope treinkaartjes aan die in vele gevallen bij alle treinvervoerders gebruikt mogen worden. Looptijd aanbieding: t/m Prijs: 26,- Geldigheid NS dagkaart: t/m 9 december 2013 Aantal personen: 2 Inclusief traktatie: nee Treinvervoerder: Alleen geldig in NS treinen Link: /ns/ Kruidvat De tweede en zeer waarschijnlijk ook de laatste treinkaart actie van Kruidvat in 2013 is weer van start. Hiervoor geldt dat u in de meeste gevallen een toeslag moet betalen. Lunch bij La Place inclusief NS dagretour voor euro;19 Belangrijkste voorwaarden: Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf.00 uur. De aanbiedingen zijn geldig in Nederlandse treinen met als uiterste reisdatum Meer weten? Treinkaartjes bij Albert Heijn vanaf. Kijk op: /Kruidat, nS Lentetoer (april 2018 in april 2018 bestelt u de NS Lentetoer. Zo reizen jongeren met de NS Jongerentoer al voor 12 per dag heen en weer voor een dagje strand, shoppen of op bezoek bij vrienden/familie. C1000 C1000 heeft een leuke samenwerking opgezet met. Ze worden aangeboden voor een bedrag van 17,- en zijn doordeweeks te gebruiken.00 uur en op zaterdag en zondag de hele dag.

De Daluren Blokker dagkaart was geldig tot en met en voor 14,95 te bestellen via de webshop. Deze NS dagkaarten zijn te gebruiken.00 en op zaterdag en zondag de gehele dag. Wanneer u net achter het net gevist heeft en de treinkaartactie al verlopen is kunt u hier nog goedkope treinkaartjes bemachtigen. Het hotel ligt vlakbij het treinstation van Gelsenkirchen. Te gebruiken t/m 30 november 2018 in treinen van alle Nederlandse vervoerders. 49,20 2 kaartjes kosten 44,99.p.v. Voor 1 volwassene en 2 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar, reist u voor 17,50 euro onbeperkt kris kras door heel Nederland.


Sitemap