Main Page Sitemap

Reizen met korting zomer


reizen met korting zomer

OV-chipkaart, gelden andere regels dan voor overige NS-abonnementen. . Of kies voor 50 korting op een ander NS-abonnement naar keuze. Onduidelijk is wanneer de vervoerders overeenstemming zullen bereiken. Op saldo reizen met korting van dinsdag tot en met vrijdag.00 uur. Lees er meer over via de onderstaande links. Dan gelden de normale spits- en daluren op: vrijdag na Hemelvaart - in de zomermaanden juli en augustus 2019 tussen corry kousen sokken kortingscode Kerst en Oud Nieuw. Of je gratis kunt reizen met het openbaar vervoer hangt van jouw situatie. Dit kan problematisch zijn als je studie tot eind juli doorgaat.

Voor de studenten OV-chipkaart valt de vakantie tussen 16 juli.00 uur en 16 augustus.00 uur. In de vakantie wil je natuurlijk naar festivals toe of lekker kunnen treinen door Nederland om je zuurverdiende vakantie te vieren. In dat geval is het erg mooi als je gratis kunt reizen met het.

Dinsdag gratis korting vanaf.00 uur woensdag gratis korting vanaf.00 uur donderdag gratis korting vanaf.00 uur. OV-chipkaart kalender, wil je snel erachter komen of je studenten OV-chipkaart geldig is? Twitter, FB Messenger of bellen met (0,90 p/m max. Weekabonnement, vrij reizen door de week. Studentenreisproduct stopzetten en reis je niet langer gratis. OV studentenkaart in de vakantie ligt namelijk aan het abonnement dat je gebruikt. Reizen op feestdagen met een actiekaartje. Het nieuwe abonnement is een proef en wordt in elk geval aangeboden tot en met Koster: Daarna gaan we met regionale vervoerders het abonnement evalueren.

Reizen met korting zomer
reizen met korting zomer

Muzieum nijmegen korting, Trein kortingsacties september 2018, 55 plus korting vakantie,


Sitemap