Main Page Sitemap

Korting treinkaartje koningsdag


korting treinkaartje koningsdag

feestdagen. Koningsdag geldt als een feestdag. Koningsdag heel de dag geldig. 20 korting met het Oranjeretour, maar wat nog aantrekkelijker is, is het t het Oranjeretour krijg je 20 korting. Deze goedkope treinkaartjes zijn te gebruiken voor eindbestemming Arnhem Centraal, Assen, Den Haag Centraal, Groningen, Haarlem, 's-Hertogenbosch, Leeuwarden, Lelystad Centrum, Maastricht, Middelburg, Rotterdam Centraal, Utrecht Centraal en Zwolle. Ideaal te combineren met een weekendje weg, stedentrip, evenement, stapavond of een bezoek aan vrienden/familie. Daarom rijdt NS altijd via de aangepaste Oranje-Dienstregeling en om dezelfde reden zijn de meeste treinacties niet te gebruiken. T/m bestelt u voor 20 een NS dagretour Sandwich Sap bij La Place. In juli 2018 bestelt u voordelige treinuitjes (treinreis toegang) via onze website. Musea, stedentrips, dagje weg met korting of een NS dagretour lunch. Heerlijk een dagje eropuit in je vrije tijd?

NS komt met Oranjeretour en Oranjedienstregeling Koningsdag met de trein - Koningsdag 2018 Koningsnacht 2018 Kaartje 2 go - Home Facebook

De AH Dagkaart is geldig in de daluren met als uiterste reisdatum De daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 6:30 uur, tussen 9:00 en 16:00 en na 18:30. Dit is te koop t/m 27 april 14:00 uur, en uitsluitend online via. Geldig op én dag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag in de reisperiode t/m Dagretour febo 22 Bekijk Actie T/m bestelt u een NS dagretour voor een stad naar keuze kroket en friet bij Febo voor. Ook geldig op feestdagen! Kruidvat treinkaartjes 13,99 (Maart 2018) Bekijk Actie Vanaf maandag zijn er weer treinkaartjes bij Kruidvat verkrijgbaar. Primera OV Dagkaart 19, bekijk Actie. Tevens hebben wij een overzicht van goedkope treinkaartjes in 2018 opgesteld, waarin wij een voorspelling doen van de komende acties. Ook profiteren van deze treinkaart actie?


Sitemap