Main Page Sitemap

Korting winkels rotterdam


korting winkels rotterdam

Vraag ernaar bij de receptie in je hotel. Maar ook als je buiten deze categorien valt zijn er goede mogelijkheden om Rotterdam met korting te bezoeken. Aanmelden, tip van de Week, wekelijks een nieuwe tip voor een actueel uitje. Dan ben je voordelig uit met het Museumparkticket, waarmee je toegang krijgt tot alle musea in het Museumpark voor een vaste lage prijs! Let op: artikelen met 75 korting zijn niet verkrijgbaar in onze webshop. Gratis verzending binnen Nederland, Belgi en Duitsland. Graag tot ziens in de Koopgoot! De Rotterdampaswinkel, hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek) 3011 PV Rotterdam, tel: 14010, openingstijden. Voor hotelgasten is het de moeite waard om te vragen naar speciale aanbiedingen bij Rotterdamse attracties, musea en restaurants. Al 20 jaar hét shopping gebied in hartje Rotterdam. . Deze actie is verlopen.

10 euro korting kleertjes
Develab kinderschoenen korting

Lees meer, event: kleur- en stijladvies in hartje Rotterdam! Tourist Day Ticket krijg je niet alleen korting op heel veel attracties en musea in Rotterdam, maar ook op attracties en musea in Zuid-Holland, waaronder. Met dit paspoort kunnen kinderen van 4 tot en met twaalf jaar in de zomervakantie attracties, musea, zwembaden enzovoort met veel korting bezoeken. De meeste attracties en musea in Rotterdam geven standaard korting aan kinderen, studenten en ouderen. Bezoek Rotterdam met korting! Op en gelden kortingen tot en met. 750 Leuke dingen, gratis of met korting. Bovendien kun je met de Rotterdam Welcome Card ook nog eens gratis van het openbaar vervoer in Rotterdam gebruik maken! De korting kan oplopen tot wel 50! Inspiratie ontvangen in je mailbox?

Om je zo goed mogelijk te kunnen he lpen, maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Vlog #12 Karten dan! Bloed, zweet, tranen en overwinning!

Meereizen met korting bus
Nikon kortingsactie


Sitemap