Main Page Sitemap

Anwb korting zandsculpturen


anwb korting zandsculpturen

een dagje uit met veel beleving voor jong en oud. Zo ook de expositie / kwis rondom de tegeltjeswijsheid. Niet alleen in de vorm van een zandbeeld, er was ook een speciaal aangelegd kabouterbos. Bij de Beeldentuin in Garderen vindt van 13 april tot en met voor de tiende keer het bijzondere evenement t Veluws Zandsculpturenfestijn plaats.

9 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie Druk. Faciliteiten, aanbod, een schitterende tentoonstelling van prachtige in zandsculptuur nagemaakte schilderijen van Hollandse meesters. Loop langs kunstjuwelen van de 17e eeuw, normaliter alleen te bewonderen in musea als het Rijksmuseum, het Frans Hals Museum of het Mauritshuis.

Zowel binnen als buiten sculpturen te bezichtigen. Het Zandsculpturenfestijn is genomineerd op basis van een verkiezing onder anwb-leden. Personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld, aanbod is niet beoordeeld. Faciliteiten, aanbod, we hebben het Zandsculpturenfestijn met acht personen bezocht. De Nachtwacht is niet alleen het pronkstuk van het Rijksmuseum, op 't Veluws zandsculpturenfestijn is dit kunstwerk in een 3D-zandsculptuur uitgehouwen. Geef een oordeel per criterium, sfeer is niet beoordeeld, prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld.

Simba Brugge, 19 september 2018 Stel Veluwse Zandsculpturen Garderen Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod Een heel mooi overzichtelijk geheel, met mooie Veluwse Zandsculpturen en aan het einde van de dag meegedaan met het maken van Puzzel tegelspreuken 2018. Leuk en indrukwekkend, was een leuke bezienswaardigheid. Origineel is ook de prijsvraag, het raden van gezegdes en spreuken uitgebeeld in het zand.

Parkeerkaart efteling korting
Slaaptextiel kortingsbon
20 korting blokker
Meesterslijpers kortingsbon


Sitemap