Main Page Sitemap

Intratuin vroege vogel korting hendrik ido ambacht


intratuin vroege vogel korting hendrik ido ambacht

en hun talent; Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling; Als je s avonds werkt, zorgen wij. Dit doe jij: Je bent de kartrekker voor de afdeling buitengroen; gardendiscount kortingsbon heesters, vaste planten en kerstbomen. Is bovenstaande functie jou op het lijf geschreven? Dit ben jij: Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau; Je bent aantoonbaar creatief, bij voorkeur dmv een portfolio; Je hebt ervaring of oprechte interesse in het verkopen; Jij steekt graag de handen uit de mouwen en vindt het leuk om met mensen in gesprek te zijn;. Jij zorgt ervoor dat onze klanten weten welke bomen en planten ze wel of niet in hun tuin of op hun balkon kunnen plaatsen en hoe ze deze het beste kunnen verzorgen. Ben jij de enthousiaste en vooral creatieve groenspecialist (in spe) die wij zoeken? Kersttips van onze groenstylist, laat je inspireren en leer tips en tricks voor de mooiste kerstdecoraties in huis!

Ben je daarnaast op zoek naar een werkplek met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? In de winkel is het een en al kerst: vol twinkelende lichtjes, geurende kerstbomen en de nieuwste kersttrends. Uiteraard heb je geen koopverplichting en krijg je sowieso 1 gratis portretfoto (13x18) op de afhaaldag. Vuurwerk verkoop, snijbloemen afdeling, toiletten, cadeaukaarten verkoop, bezorgservice. De fotograaf is aanwezig op de volgende tijden: - woensdag t/m vrijdag: van 09:30 tot 12:00 uur van 13:00 tot 18:00 uur. Dit ben jij: Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau Je hebt reeds aantoonbare kennis van groen opgebouwd; Jij steekt graag de handen uit de mouwen; Met een brede glimlach adviseer en inspireer je de mensen om je heen; Het is iedere keer weer een feestje om door jou geholpen te worden;. Je bent een inspirerende designer die trends met groen combineert.

Intratuin Hendrik Ido Ambacht Acties en activiteiten - Intratuin Limango kortingscode: 5,- korting 11x deals live Bagageonline kortingscode : 50 5 korting (code) oktober 2018

Solliciteren: Ben jij de enthousiaste en vooral creatieve groenspecialist (in spe) die wij kortingscode hp zoeken? Dit kan vooraf in de winkel, of bij aflevering contant of per pin aan de chauffeur. Dinsdag 23 oktober - Kidsworkshop 'Kunstige pompoenen' Starttijden: 11:00, 13:00 15:00 uur. Kennis is niet zo zeer een harde eis, maar leergierigheid en groene ambities wel. Rond september wordt de afdeling omgebouwd naar onze beroemde kerstafdeling. Solliciteren: Dus ben jij de enthousiaste groenspecialist die wij zoeken? Heb jij wel zin in een creatief avondje? Heb jij affiniteit met (eenjarige) planten en (groene) trends? Lees meer lees minder Medewerker Buitenpotterie Trends (24-32 uur) Zevenhuizen Voor de afdeling 'Buitentrend en -potterie' zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker. Je helpt onze klanten aan de counter met de verkoop van koffie, thee en dergelijke. Het moet een feestje zijn om door jou geholpen te worden. Een heel belangrijk (vaak onderschat) onderdeel om goed te kunnen samenwerken met uw hond.

Daarnaast krijg je van ons ook nog een leuk informatieboekje met.
Pompoen maken kids: vogelparadijs voor thuis Actievoorwaarden ko rtingsvoucher Gratis insecten print Lidmaatschap vogelbescherming kids.
Intratuin Rhoon is veel meer dan een tuincentrum.


Sitemap