Main Page Sitemap

Kortingskaartjes space expo


kortingskaartjes space expo

ook Space Expo korting! Hier bezoek je de testfaciliteiten voor de satellieten en het informatiecentrum voor het International Space Station. Raketten, de maanlander, het International Space Station, kunstmanen: ze worden werkelijkheid in Noordwijk. Waan je als astronaut en trek een echt astronautenpak aan. Tijdens de rondleiding bezoek je de testfaciliteiten voor satellieten en het infocentrum van het ISS. In dit informatiecentrum krijg je meer informatie over hoe de medewerkers van het International Space Station een half jaar met elkaar werken en leven.

Space Train naar het echte onderzoekscentrum van de ESA, een stukje verderop. Europa's eerste ruimtevaarttentoonstelling is dan ook niet van deze wereld! Je krijgt hier een goede indruk van de psychologische en emotionele uitdagingen waaraan zij worden blootgesteld. De ruimte lijkt zo ver weg, maar Space Expo brengt haar heel dichtbij. Mis geen Space Expo aanbieding!

Bestel je tickets voor Space Expo Noordwijk met korting!
Space Expo Korting 2018
Space Expo Noordwijk - Bestel je tickets met korting 4 reviews
Openingstijden en entreeprijzen van Space Expo Noordwijk

Jong en oud maakt bij Space Expo korting centerparcs ing kennis met alle verschillende aspecten van de ruimtevaart. Hierna heb je weer genoeg energie voor een ruimte speurtocht, waarbij je alles komt te weten over astronauten. Amsterdam, den Haag, rotterdam, utrecht, toon provincies, online. Bij Space Expo in Noordwijk is er van alles te zien en te beleven over de ruimtevaart. Naast de rijke historie toont Space Expo ook de toepassingen én de techniek achter de ruimtevaart. Je vindt er zelfs een stukje van de maan, het échte ruimtepak van astronaut André Kuipers, zonnecellen van de Hubble Space Telescoop en een Russische spionagesatelliet. Je kunt ook proefjes met satellieten doen en de jaartallenquiz spelen.


Sitemap