Main Page Sitemap

Reizen met korting ns vakantie


reizen met korting ns vakantie

en Veolia. Ze gaven aan vooral lastminute te kunnen kiezen voor de trein. Momenteel vind je ze in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem en Den Bosch. Het nieuwe abonnement is een proef en wordt in elk geval aangeboden tot en met Koster: Daarna gaan we met regionale vervoerders het abonnement evalueren. De hoofdboeker moet natuurlijk wel 10 jaar oud zijn. Als het aanslaat blijft het, en anders zullen we naar nieuwe mogelijkheden op zoek gaan. 2 NS treinkaartjes voor slechts 20,50 Euro pp! Van deze treinkaartactie eens kennis te maken met deze trendy nieuwkomer. Met wie ga jij een leuk dagje treinen door Nederland?! Waar wacht je op?

PlanĀ jeĀ treinreis vooraf via, Prorail werkt dit jaar op veel plaatsen aan het spoor. Hier kun je allemaal heenrijden met de trein.

Fluweelengrot korting
Kortingscodes roompot vakanties
Schilderijenshop korting

Let op: beide tickets mogen op verschillende dagen worden gebruikt. Drie heerlijke dagen er even helemaal tussenuit. Meer informatie via de onderstaande link! Voor 1 persoon (heen- en terugreis) of 2 personen (enkele reis). Update september: De proef met het goedkope Dal Voordeel abonnement is afgelopen. Het arrangement wordt mogelijk gemaakt met. Ook mogen de tieners drie vrienden met samenreiskorting meenemen. Ook die van Oberhausen is op 20 kilometer afstand te vinden. Hier klik je het aantal te bestellen treinkaartjes aan en betaal je met iDeal. Geldig t/m 31 augustus 2016. NS zegt tegenover kortingscode travelhaves positief te zijn over de afgesloten proef en is gesprek met de overige vervoerders met als doel tot een vergelijkbaar (blijvend) aanbod te komen.

Pets passion kortingsbon, Spa zuiver arrangement korting, Futuroscope korting,


Sitemap