Main Page Sitemap

Kortingskaarten margriet fair


kortingskaarten margriet fair

vindt het sfeervolle en tevens overdekte winterfeest plaats van 23 t/m 29 november 2018 in de Brabanthallen te Den Bosch. Margriet Winter Fair is: - Mode Beauty - Artiesten Schrijvers - Kerst Sfeer - Culinair Lekker - Shoppen Inspiratie, bekijk hier het hele programma! Een fan van cabaret of een specifieke artiest? Alles is overdekt, zodat je lekker warm binnen rondloopt. Een villa vol verrassingen. Deze winactie is gesloten. Aanschouw tevens een modeshow waar winterkleding wordt gepresenteerd. Al sinds het jaar 2000 organiseert het tijdschrift Margriet elk jaar in November een fantastisch winterfeest. Daarnaast is er een uitgebreid workshop programma op de Fair, waar je gratis aan mag deelnemen. Workshops, gedurende Margriet Winter Fair worden er de hele dag door workshops georganiseerd, waar je na inschrijving gratis aan mag deelnemen.

Musical kortingskaarten, Tivoli kortingskaarten, Korting farm en countryfair, Kortingsbon voor de winterfair in hardenberg,

Let op: Tickets zijn te koop t/m 22 november. . Tevens krijg je bij de ingang een Margriet-shopper, deze is op te halen in de Central Entree. Pak jij korting voor het Margriet Winter Fair evenement? Net als vorig jaar vieren we het leukste overdekte winterfeest van Nederland in de Brabanthallen s-Hertogenbosch. Meer dan driehonderd stands bieden alles wat je nodig hebt om dit jaar op elk gebied te schitteren tijdens de feestdagen. Voordat je een bezoek aan de Fair brengt is het fijn om alvast warm te beginnen met een lekker kopje koffie, vandaar dat Margriet Winter Fair nu al vanaf.30 uur geopend is én ook 's middags is er een half uurtje extra defensie korting decathlon uitloop tot. Denk bijvoorbeeld aan sieraden maken en bloemschikken, maar ook aan kerstdecoratie maken en cadeautjes inpakken.

Body worlds kortingskaarten, Rijksmuseum kortingskaarten, Disneyland parijs kortingskaarten,


Sitemap