Main Page Sitemap

Korting met de bus


korting met de bus

van sport binnen! Buurtbussen, nachtnetten, zoals HTM Nachtbuzz, waar te koop? Bij onvoorziene omstandigheden waardoor je reis niet door kan gaan of de naam van de reiziger veranderd dient te worden heb je bij altijd de mogelijkheid om je reis tot 15 minuten voor vertrek online te wijzigen, om te boeken of annuleren. Dit kan werkelijk waar alles zijn. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting regelen. Verschillende doelgroepen kunnen bij terecht, voor een uitje in een natuurpark tot aan een lasergame- en kartcentrum. Reiskaart Vaticaan Rome voor de Hop on Hop off Bus en openbaar stadsvervoer. . Bij gele Oplaad- en ophaalautomaten (type CCV). Daarom, koop nu via bij Flixbus voor permanent extra korting op alle bestedingen, ook als er geen actiekorting of kortingscode voorhanden. Dat kan je veel geld besparen.

Geeft aantrekkelijke groepskortingen aan groepen van drie personen of meer. Rome, de Vaticaan Rome kaart, met de Vaticaan en Rome card heeft u direct toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden en het openbaar vervoer in Rome. . Bekijk dan én van onze kortingskaarten en sla de wachtrij over bij de beste musea en attracties in Rome! Online een busreis boeken bij FlixBus is gemakkelijk en niet duur.

Spapuur tilburg korting
Fotoboek korting
Puur dameskleding kortingscode

Je krijgt dan alleen hele maanden terug die niet zijn gebruikt. Bovendien mag je kosteloos maar liefst drie stuks bagage meenemen; twee koffers en/of tassen en én stuks handbagage. Roma Pass De Roma Pass is een speciale pas voor toeristen. Gebruikers van de FlixBus-app en lezers van de nieuwsbrief ontvangen automatisch exclusieve aanbiedingen en tegoedbonnen voor korting op een volgende reis. Korting bij Flixbus, ben jij op zoek naar kortingen, kortingsacties en kortingscodes van Flixbus, die bruikbaar zijn in oktober 2018? Bekijk de dichtstbijzijnde verkooppunten. Je online FlixBus-reis betaal je eenvoudig en veilig via automatische incasso, iDeal, PayPal, creditcard (Visa of MasterCard) of DirectEBanking. Tarief voor kinderen die met hun (groot)ouders reizen: Kinderen t/m 14 jaar reizen altijd gratis. Bovendien ontvang je bij altijd extra korting op al je aankopen bij Flixbus (behalve op tickets voor minder dan 9 euro). Het Altijd Korting abonnement is voordelig als je meerdere dagen per week reist over langere afstanden.

Flixbus altijd, korting oktober 2018 kortingsbon Werelderfgoed Kinderdijk met korting - Waterbus Reis elke reis met korting in de bus en regionale trein met het Altijd


Sitemap